Mor-Pembe Neon_Cag_Reklam_Afisi

TSF Ankara

Başkent Açık İçin İmzalar Atıldı

İlki 2016 yılında düzenlenen ve gelenekselleşen Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın altıncısı için bugün imzalar atıldı.

Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü’nde gerçekleşen imza törenine Başkanımız Gülkız Tulay, Başkent Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İ. Haldun Müderrisoğlu, Asbaşkanımız Nilüfer Çınar Çorlulu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Doç. Dr. Ceyda Kuloğlu, BEDAM uzmanı ve satranç antrenörü Aylin İbişoğlu, İl Temsilcimiz Engin Güleç ve davetliler katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında bu yıl altıncısı düzenlenecek Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nda toplamda 350 bin TL nakdi ödül dağıtılacakken, turnuvanın ise 15-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanıyor.

Başkanımız Gülkız Tulay ve Asbaşkanımız Nilüfer Çınar Çorlulu bugün ayrıca, Başkent Üniversitesi bir önceki rektörü Prof. Dr. Ali Haberal ile Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda iki kurum arasında birlikte hayata geçirilebilecek etkinlik ve faaliyetler üzerine istişarelerde bulunuldu. basskent